Wij zijn een team...!

...een team van enthousiaste webspecialisten en sportliefhebbers die videoanalyse toegankelijk willen maken voor iedereen. Voor elke sporter, voor elk team, op elk niveau. Gewoon, omdat het leuk is om jezelf te zien sporten maar vooral ook omdat het je helpt om steeds beter te worden in je sport.

Maart 2013

Start 360SportsIntelligence

  Hockeyclub EHV in Enschede is de bakermat van de eerste proefopstelling van 360SportsIntelligence.

  Augustus 2014

  Eerste klant

   Na een jaar experimenteren kunnen we de eerste versie van ons videoanalysesysteem opleveren; hockeyclub OHC Bully uit Oldenzaal kiest voor 360SportsIntelligence.

   December 2014

   Subsidie Maatschappelijke ICT

    Voor de doorontwikkeling van ons product doen we een beroep op de Maatschappelijke ICT subsidie; Provincie Overijssel kent deze in december 2014 aan ons toe.

    Maart 2015

    Mobiele setup

     Om meer clubs te laten kennismaken met 360SportsIntelligence ontwikkelen we een mobiele versie van ons camerasysteem; deze kan worden gebruikt voor demonstraties en toernooien.

     Mei 2015

     De eerste update

      Met de feedback van onze eerste gebruikers zijn we aan de slag gegaan om een verbeterde versie van de interface te ontwikkelen. Deze is intuïtiever en gebruiksvriendelijker.

      Oktober 2015

      Toekenning TOP-plaats

       Kennispark Twente, het kennisnetwerk rondom de Universiteit Twente, kent een TOP-plaats toe aan 360SportsIntelligence. Een jaar lang kunnen wij gebruik maken van de ervaring en expertise van de netwerkpartners.

       December 2015

       Eerste voetbalclub als klant

        Ook vanuit andere sporten ervaren we steeds meer belangstelling voor ons videoanalysesysteem; CSVV Sparta uit Enschede kiest als eerste voetbalclub voor 360SportsIntelligence.

        December 2015

        Nominatie Young Technology Award

         De Stichting Kennispark organiseert ieder jaar de verkiezingen voor de Young Technology Award, een prestigieuze prijs voor de meest veelbelovende technologische innovaties in Nederland; 360SportsIntelligence is één van de vijf genomineerden!

         Januari 2016

         Toekenning Sportinnovator subsidie

          Het Ministerie van VWS stimuleert innovatie in de sport door toekenning van subsidies aan veelbelovende ideeën, projecten of onderzoekscentra. Een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van overheid, bedrijfsleven, wetenschap en techniek kent een Sportinnovator subsidie toe aan 360SportsIntelligence.

          Mei 2016

          Nieuwe features

           Na de introductie van de nieuwe interface hebben we ook de functionaliteiten van onze applicatie onder de loep genomen. Tot de nieuwe features behoren zoom mogelijkheden, vertraagd of versneld afspelen en tagging via een smartphone app.