Wij zijn een team...!

...een team van enthousiaste webspecialisten en sportliefhebbers die videoanalyse toegankelijk willen maken voor iedereen. Voor elke sporter, voor elk team, op elk niveau. Gewoon, omdat het leuk is om jezelf te zien sporten maar vooral ook omdat het je helpt om steeds beter te worden in je sport.

Augustus 2017

Lancering 360Tag

  360Tag is vanaf nu beschikbaar voor Android en IOS toestellen. Met deze mobiele app kunnen verenigingen live tijdens de wedstrijd de belangrijkste momenten taggen. Dit scheelt enorm veel tijd en werk achteraf. Het maakt onze oplossing nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker.

  Juni 2017

  Twintig verenigingen maken gebruik van 360SportsIntelligence

   We groeien hard. Maar liefst 20 verenigingen maken ondertussen gebruik van de videoanalyse oplossing van 360SportsIntelligence. MHC Ede heeft het systeem zelfs aangelegd op twee velden. Een mijlpaal om trots op te zijn!

   Mei 2016

   Nieuwe features

    Na de introductie van de nieuwe interface hebben we ook de functionaliteiten van onze applicatie onder de loep genomen. Tot de nieuwe features behoren zoom mogelijkheden, vertraagd of versneld afspelen en de tekenfunctie.

    Maart 2016

    Eerste basketbalvereniging als klant

     360SportsIntelligence gaat indoor. Basketbalvereniging Jugglers uit Enschede beschikt nu ook over de videoanalyseoplossing en onderscheidt zich hiermee als vereniging.

     Januari 2016

     Toekenning Sportinnovator subsidie

      Het Ministerie van VWS stimuleert innovatie in de sport door toekenning van subsidies aan veelbelovende ideeën, projecten of onderzoekscentra. Een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van overheid, bedrijfsleven, wetenschap en techniek kent een Sportinnovator subsidie toe aan 360SportsIntelligence.

      December 2015

      Nominatie Young Technology Award

       De Stichting Kennispark organiseert ieder jaar de verkiezingen voor de Young Technology Award, een prestigieuze prijs voor de meest veelbelovende technologische innovaties in Nederland; 360SportsIntelligence is één van de vijf genomineerden!

       December 2015

       Eerste voetbalclub als klant

        Ook vanuit andere sporten ervaren we steeds meer belangstelling voor ons videoanalysesysteem; CSVV Sparta uit Enschede kiest als eerste voetbalclub voor 360SportsIntelligence.

        Oktober 2015

        Toekenning TOP-plaats

         Kennispark Twente, het kennisnetwerk rondom de Universiteit Twente, kent een TOP-plaats toe aan 360SportsIntelligence. Een jaar lang kunnen wij gebruik maken van de ervaring en expertise van de netwerkpartners.

         Mei 2015

         De eerste update

          Met de feedback van onze eerste gebruikers zijn we aan de slag gegaan om een verbeterde versie van de interface te ontwikkelen. Deze is intuïtiever en gebruiksvriendelijker.

          Maart 2015

          Mobiele setup

           Om meer clubs te laten kennismaken met 360SportsIntelligence ontwikkelen we een mobiele versie van ons camerasysteem; deze kan worden gebruikt voor demonstraties en toernooien.

           December 2014

           Subsidie Maatschappelijke ICT

            Voor de doorontwikkeling van ons product doen we een beroep op de Maatschappelijke ICT subsidie; Provincie Overijssel kent deze in december 2014 aan ons toe.

            Augustus 2014

            Eerste klant

             Na een jaar experimenteren kunnen we de eerste versie van ons videoanalysesysteem opleveren; hockeyclub OHC Bully uit Oldenzaal kiest voor 360SportsIntelligence.

             Maart 2013

             Start 360SportsIntelligence

              Hockeyclub EHV in Enschede is de bakermat van de eerste proefopstelling van 360SportsIntelligence.