Wie is 360SportsIntelligence

Wij maken videoanalyse makkelijker dan ooit. Niet alleen voor de selectieteams, maar voor de héle club. Middels een vaste oplossing kan elk team leren en genieten van beelden. En de club kan er inkomsten mee genereren. Een win-win situatie.

Wat je met ons systeem kunt

Van alle wedstrijden en trainingen kun je analyses maken. Samen geniet je van de mooiste momenten middels de samenvattingen in de kantine en je deelt je eigen clipjes eenvoudig online. Week in, week uit.

Een volledige implementatie

Wij leveren onze videoanalyse oplossing 360Plus met vier camera’s op twee masten achter de goals en alle bijbehorende hardware. De aanleg regelen wij. Daarna kan de hele club leren en genieten van de beelden.

Beelden zijn van de club

En dat blijven ze ook! Als club bepaal jij wie toegang heeft tot de beelden en wat je wilt delen met de buitenwereld. In zowel de samenvattingen als clips kun je sponsoren vertonen. De vergoeding die je hiervoor vraagt bepaal je zelf.

Wat als je wint

Je krijgt van ons het 360Plus pakket. Wij installeren gratis alle benodigde hardware op jouw club en de club betaalt drie jaar lang geen licentiekosten. Na drie jaar kun je als vereniging zelf bepalen of je de oplossing blijft gebruiken. Heeft jouw vereniging mee gedaan aan de winactie, maar helaas niet gewonnen? Niet getreurd. Als jullie toch besluiten om met 360SI in zee te gaan dan nemen wij 6 maanden lang jullie licentiekosten voor onze rekening.

Voorkom een gele kaart

Dit zijn de spelregels

 • Deze actie is sport onafhankelijk. Onze oplossing kan gebruikt worden door alle sporten met een vast omlijnd veld.
 • Je kunt je als club enkel aanmelden via een bestuurslid of lid van de technische commissie.
 • Je kunt je aanmelden tot 22 april 2019.
 • Je dient een motivatie mee te sturen, waarom verdienen jullie als club onze oplossing? Dit mag tekstueel, maar een filmpje of ander creatief idee vinden wij nog toffer!
 • Wij kiezen uit alle aanmeldingen de 10 beste ideeën, zij mogen voor ons pitchen. Wij komen dan bij jullie langs. Deze pitches moeten plaatsvinden voor 15 mei. Namens jullie club zijn hierbij afgevaardigden van het bestuur, de technische commissie en de sponsorcommissie aanwezig.
 • Uiterlijk 31 mei maken wij de winnaar bekend.

Aan deze spelregels kunnen geen rechten worden ontleend.

Hier lees je de antwoorden op de meest gestelde vragen omtrent deze winactie.

Hoe je kunt scoren

Tips om jouw inzending perfect te maken

Wil je de winkansen vergroten? Zorg dan dat je een tof filmpje uploadt waarin je vertelt waarom jouw club de winnaar moet zijn van de weggeefactie. Of verras ons met een ander creatief idee.

Aanmelddatum actie verlopen

Helaas, je kunt je niet meer aanmelden voor deze actie. Alle inschrijvingen die wij binnen hebben gekregen worden momenteel beoordeeld. Tien verenigingen krijgen de kans om hun motivatie te pitchen. Via deze pagina blijf je op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Q & A

Hier geven wij antwoord op de meest gestelde vragen die wij binnen hebben gekregen omtrent de weggeefactie.

 • Voor welke sporten geldt deze winactie?

Alle sporten met een vast omlijnd veld kunnen wij faciliteren met onze oplossing. Binnen én buiten. Momenteel draait onze oplossing al in het voetbal, hockey, honk- en softbal, volleybal, basketbal en padel. Maar wij zien daar graag nog nieuwe sporten bij komen!

 • Mogen huidige klanten ook meedoen aan de winactie?

Jazeker! Wij sluiten niemand uit. Onze huidige klanten mogen dus gewoon meedoen, bijvoorbeeld voor uitbreiding naar een tweede of derde veld.

 • Kan ik mij als speler ook aanmelden namens mijn club?

Nee, wij vragen je om hiervoor het bestuur of de technische commissie te benaderen. Wij vinden het belangrijk dat er draagvlak is voor de hele vereniging en zij gaan over het beleid binnen de vereniging. Jij kunt natuurlijk als speler goed helpen om het bestuur of de technische commissie enthousiast te krijgen!

 • Wie beoordeelt de inschrijvingen?

Dat doen we met het team van 360SI. Samen maken we een voorselectie van alle aanmeldingen, waarna we een externe onafhankelijke partij vragen om uit deze selectie de tien verenigingen te kiezen die wij gaan bezoeken voor een pitch. De pitches worden beoordeeld aan de hand van een scoreformulier. De best scorende pitch wint!

 • Moet ik een filmpje uploaden?

Nee, je mag je motivatie aanleveren in het format dat je zelf prettig vindt. Wij zouden het leuk vinden om een filmpje te ontvangen, we werken immers elke dag met bewegende beelden 🙂 Maar ook een tekstuele motivatie, foto met toelichting of ander idee nemen we graag in behandeling.

 • Wat win ik precies?

Je wint ons 360Plus pakket, wat hier allemaal precies is inbegrepen lees je hier. Wij installeren twee masten achter beide goals met in totaal vier camera’s bovenin de mast, plaatsen een server op locatie en leveren ook alle benodigde kabels en overige hardware. Tevens verzorgen wij het grond- en installatiewerk voor jullie. Zodra de oplossing in gebruik wordt genomen kunnen jullie er drie jaar lang gratis gebruik van maken. Wij komen gebruikerstrainingen geven, staan voor je klaar als je support nodig hebt en komen langs voor eventueel benodigd onderhoud. In het kort: wij verzorgen alles van a tot z.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via 053 – 203 20 29.