Word onderdeel van ons team!

Op zoek naar een mooie positie in de verdediging, het middenveld of juist in de aanval? Kijk hier welke plekken wij beschikbaar hebben in ons team.

Parttime / Fulltime

Sales Representative

Wij zijn op zoek naar een spits. Iemand die garant staat voor goals en zichzelf zo opstelt dat de tegenstander het nakijken heeft. Ben jij onze nieuwe goalgetter?

Als sales representative zorg jij voor het binnenhalen van (nieuwe) clubs. je vind nieuwe klanten en geeft je presentaties bij geïnteresseerde clubs. Je schakelt hiervoor je eigen netwerk in. Je stelt samen met je buitenspelers een aanvalsplan op waardoor we ‘on top of the list’ blijven. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het uitbouwen van onze salesfunnel, ook via ‘koude acquisitie’;
  • Houden van (online) presentaties bij geïnteresseerde clubs;
  • Opstellen en waar nodig bijstellen van offertes;
  • Scoren van handtekeningen;
  • Samen met je collega’s zoeken naar nieuwe mogelijkheden in de (internationale) sportmarkt.

Geïnteresseerd? Bekijk hier de volledige vacature.

Stageplaats

ICT – start september 2023

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die een MBO of HBO opleiding volgt in de richting van ICT. Iemand die zelfstandig uit de voeten kan, communicatief vaardig is en secuur werkt. Tijdens je stage ga je je bezig houden met het configureren van onze systemen, het fysiek uitrollen op locaties van onze oplossing en het ondersteunen in het supportproces. Hierin word je begeleid door ervaren professionals.

Geïnteresseerd? Neem contact op met vacature@360sportsintelligence.com.

Stageplaats

Content Maker – start september 2023

Bij 360SportsIntelligence zijn we opzoek naar een enthousiaste stagiair(e) die een MBO of HBO opleiding volgt in de richting media-, informatie-, en communicatie. Iemand die communicatief vaardig, proactief en creatief is. Tijdens je stage ga je je bezighouden met het creëren van content voor onze social media kanalen, je zorgt er voor dat de website up to date is, denkt en werkt mee aan nieuwe campagnes en ontwerpt promotiemateriaal voor onze klanten. Tijdens je stage krijg je veel vrijheid en word je op alle vlakken onderdeel van ons team.

Geïnteresseerd? Neem contact op met vacature@360sportsintelligence.com.