Word onderdeel van ons team!

Op zoek naar een mooie positie in de verdediging, het middenveld of juist in de aanval? Kijk hier welke plekken wij beschikbaar hebben in ons team.

Parttime / Fulltime

Technical Support

Wij zijn op zoek naar een nieuwe keeper. Iemand die er altijd staat als er toch een bal langs de verdediging gaat. Ben jij het slot op de deur die wij zoeken? Pak jij de punten voor ons?

Als medewerker technical support ben je verantwoordelijk voor het op afstand oplossen van technische problemen bij onze clubs. Dit kunnen softwarematige problemen zijn, maar bijvoorbeeld ook aanpassingen aan hardware instellingen. Je monitort onze systemen en zorgt voor pro-actieve, tijdige communicatie met onze clubs.

Geïnteresseerd? Bekijk hier de volledige vacature.

Parttime / Fulltime

Junior sales

Wij zijn op zoek naar een extra spits. Iemand die garant staat voor goals en zichzelf zo opstelt dat de tegenstander het nakijken heeft. Ben jij onze nieuwe goalgetter?

Als junior sales zorg jij voor het binnenhalen van (nieuwe) clubs. Samen met je collega spits vind je nieuwe klanten en geef je presentaties bij geïnteresseerde clubs. Je schakelt hiervoor je eigen netwerk in. Je stelt samen met je buitenspelers een aanvalsplan op waardoor we ‘on top of the list’ blijven. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het uitbouwen van onze salesfunnel, ook via ‘koude acquisitie’;
  • Houden van presentaties bij geïnteresseerde clubs;
  • Opstellen en waar nodig bijstellen van offertes;
  • Scoren van handtekeningen;
  • Samen met de sales collega’s zoeken naar nieuwe mogelijkheden in de (internationale) sportmarkt.

Geïnteresseerd? Bekijk hier de volledige vacature.

Parttime / Bijbaan

ICT Support – start april 2022

Voor de sport weekenden zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons supportteam. Je staat paraat voor vragen van clubs en het oplossingen van acute storingen. Een ICT achtergrond is hiervoor een vereiste en ervaring met Linux is een pré.

Geïnteresseerd? Neem contact op met vacature@360sportsintelligence.com.

Stageplaats

ICT – start september 2022

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die een MBO of HBO opleiding volgt in de richting van ICT. Iemand die zelfstandig uit de voeten kan, communicatief vaardig is en secuur werkt. Tijdens je stage ga je je bezig houden met het configureren van onze systemen, het fysiek uitrollen op locaties van onze oplossing en het ondersteunen in het supportproces. Hierin word je begeleid door ervaren professionals.

Geïnteresseerd? Neem contact op met vacature@360sportsintelligence.com.

Stageplaats

Content Maker – start september 2022

Bij 360SportsIntelligence zijn we opzoek naar een enthousiaste stagiair(e) die een MBO of HBO opleiding volgt in de richting media-, informatie-, en communicatie. Iemand die communicatief vaardig, proactief en creatief is. Tijdens je stage ga je je bezighouden met het creëren van content voor onze social media kanalen, je zorgt er voor dat de website up to date is, denkt en werkt mee aan nieuwe campagnes en ontwerpt promotiemateriaal voor onze klanten. Tijdens je stage krijg je veel vrijheid en word je op alle vlakken onderdeel van ons team.

Geïnteresseerd? Neem contact op met vacature@360sportsintelligence.com.