Word onderdeel van ons team!

Op zoek naar een mooie positie in de verdediging, het middenveld of juist in de aanval? Kijk hier welke plekken wij beschikbaar hebben in ons team.

Stageplaats

Marketing & communicatie – start september 2021

Bij 360SportsIntelligence zoeken we een enthousiaste stagiair(e) met een voorliefde voor marketing. Iemand die zelfstandig kan werken en bij voorkeur een enthousiaste sporter of sportliefhebber is. Je moet je kunnen inleven in de wensen en behoeften van sporters, trainers en coaches. Tijdens je stage krijg je veel vrijheid en ga je zorg dragen voor onze website, socials en nieuwe campagnes. Je wordt op alle vlakken onderdeel van ons team.

Geïnteresseerd? Neem contact op met vacature@360sportsintelligence.com.

Stageplaats

ICT – start september 2021

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die een MBO of HBO opleiding volgt in de richting van ICT. Iemand die zelfstandig uit de voeten kan, communicatief vaardig is en secuur werkt. Tijdens je stage ga je je bezig houden met het configureren van onze systemen, het fysiek uitrollen op locaties van onze oplossing en het ondersteunen in het supportproces. Hierin word je begeleid door ervaren professionals.

Geïnteresseerd? Neem contact op met vacature@360sportsintelligence.com.

Parttime / Bijbaan

ICT Support – start augustus 2021

Voor de sport weekenden zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons supportteam. Je staat paraat voor vragen van clubs en het oplossingen van acute storingen. Een ICT achtergrond is hiervoor een vereiste en ervaring met Linux is een pré.

Geïnteresseerd? Neem contact op met vacature@360sportsintelligence.com.