Manon Langenburg
Uitrol coördinator

Alexandru Isac
Uitrol & support

Frank Maathuis
Directeur

Seije Elburg
Sales

Judith van der Zande
Operations

Richard Loos
Software ontwikkeling

Dorean Veenstra
Content creator

Marc Hogenberg
Uitrol & support

Rutger-Jan Gelink
Hardware ontwikkeling

Kyra Borggreve
Marketing en social media

Wij zijn een team...!

...een team van enthousiaste webspecialisten en sportliefhebbers die videoanalyse toegankelijk willen maken voor iedereen. Voor elke sporter, voor elk team, op elk niveau. Gewoon, omdat het leuk is om jezelf te zien sporten maar vooral ook omdat het je helpt om steeds beter te worden in je sport.

Juni 2021

Uitrol eerste honkbalvelden in Italië en Oostenrijk

  Ons product en de samenwerking met de KNBSB is niet onopgemerkt gebleven. Door de vele content van de Hoofdklasse Honkbal in Nederland was het lijntje naar Italië en Oostenrijk kort en zijn daar nu reeds een 3-tal clubs geïnstalleerd.

  Mei 2021

  Official Supplier KNHB

   De KNHB is de eerste bond waarmee we nu een Official Supplier deal hebben. Samen met de KNHB ontwikkelen we een koppeling tussen ons systeem en de Hockey.nl App. Dit houdt in dat alle beelden van hockeywedstrijden op velden waar ons systeem hangt automatisch ook terug te zien zijn – uiteraard alleen na nadrukkelijke toestemming van de club – op de Hockey.nl App. Hier vinden de gebruikers dus straks livestreams, samenvattingen en clips van hun favoriete teams.

   Januari 2021

   1e Eredivisie Volleybalwedstrijd in beeld op 1 januari 2021

    Waar veel mensen nog bijkomen van de jaarwisseling, was er voor 360SI weer een primeur: de start van de Eredivisie Volleybal competitie 2021 – met de kraker Amysoft Lycurgus HS1 – Draisma Dynamo HS1 – werd door ons in beeld gebracht en live uitgezonden. Een goed voornemen om op voort te borduren in de volleybalsport met de Eredivisie als uithangbord.

    Januari 2021

    Aanpassing rollenbeheer in webapplicatie

     Voortdurend houden we de beveiliging van ons systeem en de privacy van onze klanten scherp in de gaten. Middels een update van ons rollenbeheer in de webapplicatie is het nu voor clubs nog makkelijker om bevoegdheden te verdelen, maar ook om blokkades in te bouwen, zodat geborgd wordt dat het systeem niet oneigenlijk gebruikt kan worden en er niet op verkeerde momenten opnames gemaakt kunnen worden.
     Lees er alles over op onze privacy pagina.

     Oktober 2020

     Official partner van Eredivisie Volleybal

      Alle Eredivisievolleybal clubs zullen voorzien worden van onze systemen om bij aanvang van het nieuwe seizoen alle wedstrijden live uit te zenden en extra content te genereren om ‘De Eredivisie’ naar een hoger plan te brengen.

      Oktober 2020

      Verbeterde audio én commentaar mogelijk

       Het is vanaf nu mogelijk om te werken met een hoogwaardige omgevingsmicrofoon voor het creeren van de ultieme sportbeleving. Dit is een mooie verbetering van onze huidige audio-mogelijkheden. Daarnaast kunnen we verenigingen vanaf nu de mogelijkheid bieden om opnames te voorzien van live-commentaar, zelfs mogelijk in duo-presentatie.

       September 2020

       Livestream Hoofdklasse Hockey mét scorebord en tijdsaanduiding

        Alle wedstrijden van de Hoofdklasse Hockey worden live gestreamd op Eyecons.com en zijn voorzien van een scorebord met tijdsaanduiding voor de optimale kijkerservaring.

        Augustus 2020

        Eerste voetbalclub in België

         KFC Rhodienne – de Hoek is de eerste voetbalclub in België die we hebben mogen aansluiten. Hierdoor zijn we momenteel in twee sporten actief bij onze zuiderburen.

         Juli 2020

         Official partner in Hoofdklasse HonkbalTV project

          In samenwerking met KNBSB zijn alle Hoofdklasse Honkbalclubs in Nederland voorzien van onze oplossing om alle wedstrijden live uit te zenden en extra content te genereren op HonkbalTV.

          Mei 2020

          Official Partner Hoofdklasse Hockey

           In samenwerking met HHCV en Eyecons worden alle Hoofdklasse Hockey Clubs voorzien van onze systemen met maar liefst minimaal 10 camera’s per veld. De livestreamcamera zal van de zijkant het spel automatisch volgen en de overige camera’s zijn voor het maken van (automatische) samenvattingen, waarbij highlights altijd van dichtbij in beeld worden gebracht, daarnaast zijn de verschillende camera’s een welkome aanvulling voor analyse doeleinden. Livestreams en samenvattingen zijn terug te vinden op Eyecons.com.

           November 2019

           Eerste club in Engeland

            We hebben reeds de nodige hockeyclubs in Nederland en België voorzien van onze systemen. Tijd om een kijkje te nemen over zee. Framlingham Hockey Club is de eerste Engelse club die kennis maakt met ons systeem.

            Januari 2018

            Eenvoudig clips exporteren met 360Export

             360Export is een functie in de web applicatie die het mogelijk maakt om van wedstrijdbeelden een videoclip te maken. Geselecteerde wedstrijdmomenten worden gebundeld in een MP4 bestand. Je kunt één moment selecteren, of twintig, dit maakt geen verschil. Op deze manier kunnen clubs eenvoudig content delen!

             Augustus 2017

             Lancering 360Tag

              360Tag is vanaf nu beschikbaar voor Android en IOS toestellen. Met deze mobiele app kunnen verenigingen live tijdens de wedstrijd de belangrijkste momenten taggen. Dit scheelt enorm veel tijd en werk achteraf. Het maakt onze oplossing nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker.

              Juni 2017

              Twintig verenigingen maken gebruik van 360SportsIntelligence

               We groeien hard. Maar liefst 20 verenigingen maken ondertussen gebruik van de videoanalyse oplossing van 360SportsIntelligence. MHC Ede heeft het systeem zelfs aangelegd op twee velden. Een mijlpaal om trots op te zijn!

               Mei 2016

               Nieuwe features

                Na de introductie van de nieuwe interface hebben we ook de functionaliteiten van onze applicatie onder de loep genomen. Tot de nieuwe features behoren zoom mogelijkheden, vertraagd of versneld afspelen en de tekenfunctie.

                Maart 2016

                Eerste basketbalvereniging als klant

                 360SportsIntelligence gaat indoor. Basketbalvereniging Jugglers uit Enschede beschikt nu ook over de videoanalyseoplossing en onderscheidt zich hiermee als vereniging.

                 Januari 2016

                 Toekenning Sportinnovator subsidie

                  Het Ministerie van VWS stimuleert innovatie in de sport door toekenning van subsidies aan veelbelovende ideeën, projecten of onderzoekscentra. Een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van overheid, bedrijfsleven, wetenschap en techniek kent een Sportinnovator subsidie toe aan 360SportsIntelligence.

                  December 2015

                  Nominatie Young Technology Award

                   De Stichting Kennispark organiseert ieder jaar de verkiezingen voor de Young Technology Award, een prestigieuze prijs voor de meest veelbelovende technologische innovaties in Nederland; 360SportsIntelligence is één van de vijf genomineerden!

                   December 2015

                   Eerste voetbalclub als klant

                    Ook vanuit andere sporten ervaren we steeds meer belangstelling voor ons videoanalysesysteem; CSVV Sparta uit Enschede kiest als eerste voetbalclub voor 360SportsIntelligence.

                    Oktober 2015

                    Toekenning TOP-plaats

                     Kennispark Twente, het kennisnetwerk rondom de Universiteit Twente, kent een TOP-plaats toe aan 360SportsIntelligence. Een jaar lang kunnen wij gebruik maken van de ervaring en expertise van de netwerkpartners.

                     Mei 2015

                     De eerste update

                      Met de feedback van onze eerste gebruikers zijn we aan de slag gegaan om een verbeterde versie van de interface te ontwikkelen. Deze is intuïtiever en gebruiksvriendelijker.

                      Maart 2015

                      Mobiele setup

                       Om meer clubs te laten kennismaken met 360SportsIntelligence ontwikkelen we een mobiele versie van ons camerasysteem; deze kan worden gebruikt voor demonstraties en toernooien.

                       December 2014

                       Subsidie Maatschappelijke ICT

                        Voor de doorontwikkeling van ons product doen we een beroep op de Maatschappelijke ICT subsidie; Provincie Overijssel kent deze in december 2014 aan ons toe.

                        Augustus 2014

                        Eerste klant

                         Na een jaar experimenteren kunnen we de eerste versie van ons videoanalysesysteem opleveren; hockeyclub OHC Bully uit Oldenzaal kiest voor 360SportsIntelligence.

                         Maart 2013

                         Start 360SportsIntelligence

                          Hockeyclub EHV in Enschede is de bakermat van de eerste proefopstelling van 360SportsIntelligence.