Een overzicht van onze partners

Wij zijn trots op deze samenwerkingen, nationaal én internationaal!

Nationale partners van 360SI

Official Supplier KNHB

Samen met de KNHB streven wij er naar het breedtehockey op de verenigingen digitaal toegankelijker te maken en hockeybeelden aan een breder publiek te kunnen tonen dan tot nu toe mogelijk is. Onderdeel van de overeenkomst tussen de KNHB en 360SportsIntelligence vormt de mogelijkheid voor verenigingen om met ingang van het nieuwe hockeyseizoen (2021/2022) ook via de app van het hockeyplatform hockey.nl livebeelden en samenvattingen te tonen. Daartoe stelt de KNHB haar officiële standenmotor ter beschikking.

Lees hier meer over dit partnership.

Eyecons

Op het platform van Eyecons verschijnen diverse livestreams en highlights van opnames in de Tulp Hoofdklasse Heren (hockey), Hoofdklasse Dames (hockey), Hoofdklasse Honkbal, Volleybal Eredivisie Heren en Volleybal Eredivisie Dames die gemaakt zijn met de oplossing van 360SportsIntelligence.

Tulp Hoofdklasse Heren & Hoofdklasse Dames

Met de HHcv, het vertegenwoordigende orgaan van de hoofdklasseclubs, hebben we een partnership waarin we alle Hoofdklasse Hockeyclubs voorzien van onze oplossing en zorgen voor een automatische registratie van de wedstrijden in de Tulp Hoofdklasse Heren en Hoofdklasse Dames.

Lees hier meer over deze samenwerking.

Official Partner Eredivisie Volleybal

 

Sinds 2020 zijn we Official Partner van de Eredivisie Volleybal en zorgen we er samen met de Nevobo voor dat alle wedstrijden in deze competitie door ons wordt geregistreerd en live uitgezonden. Alle wedstrijden worden voorzien van commentaar en zijn terug te vinden op volleybal.nl en eyecons.com.

Internationale partners van 360SI

Official Partner Voetbal België

DLC SportSystems is onze partner voor de Belgische voetbalmarkt. Zij verzorgen daar voor ons de salesgesprekken, maar ook de logistieke uitrol en onderhoud. DLC SportSystems levert naast onze videoanalyse oplossing ook multifunctionele digitale scoreborden. Beide toepassingen zorgen dat de sport verbetert, de fanbeleving wordt verhoogt en clubs extra inkomsten genereren. En dat voor sporten van elk niveau! Bij DLC gebeurt  de softwareontwikkeling én de engineering in eigen huis, waardoor zij zeer flexibel werken.

Official Partner Engeland

360Sport is onze partner voor het Verenigd Koninkrijk, voor alle sporten. Niet alleen voor oplossingen bij clubs maar ook voor aanleg bij (privé)scholen.