Een overzicht van onze sporten

Videoanalyse oplossingen voor alle sporten. Hardware én software!

Voetbal

Videoanalyse binnen het voetbal is in opkomst. Niet meer alleen weggelegd voor de professionals, maar nu ook voor de breedtesport toegankelijk. Met beelden vanaf de zijkant, of juist van achter de goals. 360SportsIntelligence biedt voetbalverenigingen diverse opstellingsmogelijkheden voor videoanalyse.

Volleybal

Videoanalyse is in het volleybal geen onbekende. Er wordt veel al veel data geregistreerd en in combinatie met beelden wordt het lerend effect voor spelers alleen maar groter. 360SportsIntelligence biedt volleybal verenigingen een eenvoudige videoanalyse oplossing, die geautomatiseerd alles voor de clubs vastlegt.

Korfbal

Deze sport, die zowel binnen als buiten wordt beoefend, is met de videoanalyse oplossing van 360SportsIntelligence perfect in beeld te brengen. Mis als fan geen moment middels de livestream met het gehele veld in beeld, en bekijk als trainer coach de details per helft om je team nog beter te maken.

Hockey

Hockey is een vooruitstrevende sport, waarin videoanalyse al jaren gemeengoed is. De oplossing van 360SportsIntelligence maakt videoanalyse nu toegankelijk voor alle clubs en voor alle teams. Geen videotoren meer nodig en ook geen handmatige opnames, maar beelden van alle trainingen en wedstrijden. Week in, week uit.

Tennis & Padel

Tennis is een van de grootste Nederlandse sporten en padel is enorm in opkomst. Sporten waarbij videoanalyse goed aansluit. 360SportsIntelligence biedt met haar videoanalyse oplossing de mogelijkheid om alles vast te leggen. Van techniek tot tactiek en van trainingen tot wedstrijden. Diverse cameraposities zijn hierbij mogelijk.

Rugby

Nog een balsport die zicht uitstekend leent voor videoanalyse. Tevens een aantrekkelijke sport voor livestreaming. 360SportsIntelligence biedt rugby verenigingen diverse camerapositie mogelijkheden, waaronder een automatische zijkantcamera die het spel volgt.

Honkbal en Softbal

Honkbal en softbal, een van werelds grootste sporten, leent zich perfect voor de videoanalyse oplossing van 360SportsIntelligence. Met overzichtsbeelden van het veld en detailbeelden van de pitcher, catcher en de honken mis je geen moment meer van de wedstrijden. Momenten om van te leren, en om van te genieten!

Waterpolo

Unieke omstandigheden; een binnensport en in het water. Toch leent ook deze sport zich uitstekend om vast te leggen met de oplossing van 360SportsIntelligence. Mooie overzichtsbeelden van het gehele bad, beelden van achter de goals en gedetailleerde beelden voor techniektraining. Uitermate geschikt voor analyse én entertainment.

Staat jouw sport er niet tussen?

Staat jouw sport er nog niet bij, maar zijn jullie wel geinteresseerd in een videoanalyse oplossing voor de hele club? Wij gaan graag de uitdaging aan. Neem contact met ons op en wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

De grootste voordelen

De club is eigenaar van de oplossing

Wedstrijd samenvattingen

Unieke content in de kantine en online: automatische samenvattingen van alle wedstrijden, van alle teams. Week in, week uit.

Beelden zijn van de club

En ook de hardware is van jullie. Wij zorgen dat alle beelden veilig worden opgeslagen. De club bepaalt wie er toegang krijgt.

Inkomsten door sponsoring

Plek voor zes sponsorlogo’s die de club zelf mag invullen, om op deze manier nieuwe inkomsten te genereren.

De Instant Replay app

Bekijk tijdens de wedstrijd herhalingen van belangrijke momenten en analyseer deze tijdens de rust met je team!

.

Automatische zijkantcamera

Met onze door AI getrainde zijkantcamera wordt het spel automatisch gevolgd! Zo heb je geen cameraman nodig om hoogwaardige livestreams uit te zenden naar je fans.

Livestreams regisseren

Schakel tijdens je livestreams tussen de verschillende cameraperspectieven. Met onze ‘control room’ ben jij de baas over de uitzendingen van jouw club!