Een overzicht van onze sporten

Videoanalyse oplossingen voor alle sporten. Hardware én software!

Voetbal

Videoanalyse binnen het voetbal is in opkomst. Niet meer alleen weggelegd voor de professionals, maar nu ook voor de breedtesport toegankelijk. Met beelden vanaf de zijkant, of juist van achter de goals. 360SportsIntelligence biedt voetbalverenigingen diverse opstellingsmogelijkheden voor videoanalyse.

Volleybal

Videoanalyse is in het volleybal geen onbekende. Er wordt veel al veel data geregistreerd en in combinatie met beelden wordt het lerend effect voor spelers alleen maar groter. 360SportsIntelligence biedt volleybal verenigingen een eenvoudige videoanalyse oplossing, die geautomatiseerd alles voor de clubs vastlegt.

Hockey

Hockey is een vooruitstrevende sport, waarin videoanalyse al jaren gemeengoed is. De oplossing van 360SportsIntelligence maakt videoanalyse nu toegankelijk voor alle clubs en voor alle teams. Geen videotoren meer nodig en ook geen handmatige opnames, maar beelden van alle trainingen en wedstrijden. Week in, week uit.

Basketbal

Basketbal en videoanalyse gaan goed samen. Met de videoanalyse oplossing van 360SportsIntelligence vervullen wij deze wens. Mooie overzichtsbeelden en gedetailleerde beelden van de baskets brengen alles in beeld en met onze analyse software bieden wij alle basketbalverenigingen de mogelijkheid om te leren én genieten van beelden.

Honkbal en Softbal

Honkbal en softbal, een van werelds grootste sporten, leent zich perfect voor de videoanalyse oplossing van 360SportsIntelligence. Met overzichtsbeelden van het veld en detailbeelden van de pitcher, catcher en de honken mis je geen moment meer van de wedstrijden. Momenten om van te leren, en om van te genieten!

Tennis & Padel

Tennis is een van de grootste Nederlandse sporten en padel is enorm in opkomst. Sporten waarbij videoanalyse goed aansluit. 360SportsIntelligence biedt met haar videoanalyse oplossing de mogelijkheid om alles vast te leggen. Van techniek tot tactiek en van trainingen tot wedstrijden. Diverse cameraposities zijn hierbij mogelijk.

Overige sporten

Staat jouw sport er nog niet bij, maar zijn jullie wel geinteresseerd in een videoanalyse oplossing voor de hele club? Wij gaan graag de uitdaging aan. Neem contact met ons op en wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

De grootste voordelen

De club is eigenaar van de oplossing

Wedstrijd samenvattingen

Unieke content in de kantine en online: automatische samenvattingen van alle wedstrijden, van alle teams. Week in, week uit.

Beelden zijn van de club

En ook de hardware is van jullie. Wij zorgen dat alle beelden veilig worden opgeslagen. De club bepaalt wie er toegang krijgt.

Inkomsten door sponsoring

Plek voor zes sponsorlogo’s die de club zelf mag invullen, om op deze manier nieuwe inkomsten te genereren.

Kom met ons in contact

Geïnteresseerd in een demo – op afstand via een videocall, of bij jullie op de vereniging ? Of in een vrijblijvende offerte? Of simpelweg in wat meer informatie?

Bel mij!

Mail mij!