360Performance

Onder de 360Performance-module valt onze handige video-analysetool, gebaseerd op een volledig automatisch videosysteem: een cameraman is onnodig. Vier (of meer) vaste camera’s leggen het hele hockeyveld vast. Niet alleen het spel rond de bal wordt vastgelegd, maar acties over het hele veld kunnen geanalyseerd worden. Met ons geavanceerde systeem krijgen spelers en teams een beter zicht op het eigen functioneren en meer ondersteuning voor technische en tactische analyse. Dit met maar één doel: beter worden in wat je doet. Individueel. En als team.

360Entertainment

De 360Entertainment module biedt de mogelijkheid om te genieten van alle content die gemaakt kan worden met de systemen van 360SportsIntelligence. Fans, familie en vrienden kunnen thuis genieten van de livestream via de Hockey.nl app, YouTube en het eigen ClubTV platform van de vereniging. Deel de mooiste goals en acties met je volgers op social media, kijk meteen na de wedstrijd automatisch gegenereerde samenvattingen in het clubhuis van jouw hockeyclub of bekijk en deel clips, samenvattingen en livestreams op jouw persoonlijke ClubTV platform.

360Profit

Het is een verdienmodel, geen kostenpost. De module 360Sponsoring biedt veel mogelijkheden om inkomsten te generen. Zo hebben sponsoren van jouw hockeyvereniging de mogelijkheid om te adverteren in livestreams en samenvattingen. Ook met jouw persoonlijke ClubTV platform is het mogelijk clips, samenvattingen en livestreams tegen een vergoeding aan te bieden. Ervaring leert dat deze extra inkomsten de maandelijkse kosten van het systeem overstijgen, waardoor het videoanalyse systeem geen kostenpost meer is maar een inkomstenbron voor de club.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over wat we kunnen betekenen voor jouw hockeyclub? Klik dan op de knop!