Ontdek 360SportsIntelligence.

Lees meer over onze features.

De hardware

Een vaste oplossing zorgt voor wekelijkse beelden.

Wij plaatsen achter iedere goal een kantelmast van 10 meter hoog, monteren hierop de vier camera’s en plaatsen indien gewenst ook een extra zijkant camera. Alles voorzien van stroom en internet en keurig weggewerkt. De beelden en softwareverwerking staan op een server van 360SportsIntelligence die wij installeren op de club. Daarnaast krijg je als club je eigen cloudruimte, zodat je beelden overal terugkijkt.

Prestatieverbetering

Deze analysetools helpen je continu

In de webapplicatie kijk je alle beelden terug, plan je opnames in en geef je gebruikers toegang. Je switcht vloeiend tussen de verschillende camera’s, maakt tekeningen, speelt versneld of juist vertraagd af en herhaalt eenvoudig de momenten die je selecteert. Met 360Tag markeer je al live tijdens de wedstrijd de belangrijkste momenten op de juiste camera, waardoor je analyse direct na afloop al helemaal klaar staat. 360Export maakt met een druk op de knop een export van je wedstrijdanalyse die je makkelijk deelt met je team of de buitenwereld. En met de Instant Replay functie kijk je al direct tijdens de wedstrijden momenten terug. Geen add-ons, maar all-in.

Entertainment

Van alle wedstrijden standaard de hoogtepunten in beeld.

Middels slimme software worden alle wedstrijden volledig automatisch samengevat, hier hoef jij niks meer voor te doen! Deze samenvattingen tonen wij in de kantine op het grote 55-inch scherm die jullie van ons ontvangen. Met 360Export maak je met één druk op de knop clipjes die je kunt delen op de clubwebsite, social media en met andere geïnteresseerden.

De grootste voordelen

De club is eigenaar van de oplossing

Wedstrijd samenvattingen

Unieke content in de kantine en online: automatische samenvattingen van alle wedstrijden, van alle teams. Week in, week uit.

Beelden zijn van de club

En ook de hardware is van jullie. Wij zorgen dat alle beelden veilig worden opgeslagen. De club bepaalt wie er toegang krijgt.

Inkomsten door sponsoring

Plek voor zes sponsorlogo’s die de club zelf mag verkopen, om op deze manier nieuwe inkomsten te genereren.

Vraag een gratis demo op locatie aan

De beste manier om onze videoanalyse oplossing te beoordelen is door de beelden met eigen ogen te bekijken. Wij komen graag bij jouw club langs om je te overtuigen van 360SportsIntelligence.