Het stappenplan.

360SportsIntelligence neemt je aan de hand en regelt het van A tot Z.

Stap 1

Demo bij jouw club.

Wij komen langs en verzorgen een uitgebreide demonstratie van ons product. Wij adviseren om hierbij een afvaardiging van het bestuur, de technische commissie, de sponsorcommissie en enkele trainers aanwezig te laten zijn. Wij zijn pas tevreden als al jullie vragen zijn beantwoord.

Stap 2

De aanleg van de oplossing.

Wij komen langs voor een site survey om de situatie op de club in kaart te brengen. Dit verwerken wij in een document waarin precies staat uitgelegd hoe de uitrol plaats gaat vinden. Wij regelen alles voor jullie; alle materialen, alle leveranciers en alle werkzaamheden. Ook helpen wij graag bij het verkrijgen van sneller internet, vinden van sponsoren of het leggen van de kabels in de grond.

Stap 3

De oplossing in gebruik nemen.

Als de installatie is afgerond komt onze experiencemanager langs om een gebruikerstraining te geven. Zij leert de gebruikers de fijne kneepjes van het vak. Als club heb je twee keer per jaar recht op een gebruikerstraining, maar indien het vaker nodig blijkt komen wij gewoon langs. Voor al je vragen, maar ook voor mogelijke wensen en tips heb je contact met de experiencemanager.

Stap 4

Service & onderhoud.

360SportsIntelligence blijft ontwikkelen, waarbij wij open staan voor jullie wensen en feedback. Zodra we nieuwe features hebben dan rollen we deze direct uit bij al onze verenigingen. Is een camera aan vervanging toe, of is er op een andere manier onderhoud nodig dan regelen wij dit. Kostenloos.

De grootste voordelen

De club is eigenaar van de oplossing

Wedstrijd samenvattingen

Unieke content in de kantine en online: automatische samenvattingen van alle wedstrijden, van alle teams. Week in, week uit.

Beelden zijn van de club

En ook de hardware is van jullie. Wij zorgen dat alle beelden veilig worden opgeslagen. De club bepaalt wie er toegang krijgt.

Inkomsten door sponsoring

Plek voor zes sponsorlogo’s die de club zelf mag invullen, om op deze manier nieuwe inkomsten te genereren.

Vraag een gratis demo op locatie aan

De beste manier om onze videoanalyse oplossing te beoordelen is door de beelden met eigen ogen te bekijken. Wij komen graag bij jouw club langs om je te overtuigen van 360SportsIntelligence.