Ik ben…

Klik hieronder op jouw rol binnen de club en kijk wat 360SportsIntelligence voor jou kan betekenen.

Bestuurder

Technische staf

Speler

Sponsorcommissie

Videoanalyse

Een beter team worden door videoanalyse.

Beelden van alle trainingen en wedstrijden, van alle teams. Een extra hulpmiddel voor je trainers en de uitgelezen mogelijkheid om de club naar een hoger niveau te tillen. Structureel en voor alle leden.

 

Duidelijke overzichtsbeelden

Features die videoanalyse eenvoudig maken.

Diverse cameraposities leggen het gehele veld vast, zodat je geen moment meer mist. Tijdens de wedstrijd kun je al direct coderen met 360Tag en na de wedstrijd staat je analyse al klaar. Presenteer het met de zoom- of tekenfunctie en maak gerichte exports die je stuurt naar de betrokken spelers.

Gratis demo bij jou op de club.

Meld je club aan voor een gratis demo.

Zie jij ons systeem als een belangrijk hulpmiddel voor de trainers, coaches en spelers van jouw club? Wij komen graag langs om een demonstratie van alle mogelijkheden te geven.

De grootste voordelen

De club is eigenaar van de oplossing

Wedstrijd samenvattingen

Unieke content in de kantine en online: automatische samenvattingen van alle wedstrijden, van alle teams. Week in, week uit.

Beelden zijn van de club

En ook de hardware is van jullie. Wij zorgen dat alle beelden veilig worden opgeslagen. De club bepaalt wie er toegang krijgt.

Inkomsten door sponsoring

Plek voor zes sponsorlogo’s die de club zelf mag verkopen, om op deze manier nieuwe inkomsten te genereren.

De Instant Replay app

Bekijk tijdens de wedstrijd herhalingen van belangrijke momenten en analyseer deze tijdens de rust met je team!

Automatische zijkantcamera

Met onze door AI getrainde zijkantcamera wordt het spel automatisch gevolgd! Zo heb je geen cameraman nodig om hoogwaardige livestreams uit te zenden naar je fans.

Livestreams regisseren

Schakel tijdens je livestreams tussen de verschillende cameraperspectieven. Met onze ‘control room’ ben jij de baas over de uitzendingen van jouw club!