Ik ben…

Klik hieronder op jouw rol binnen de club en kijk wat 360SportsIntelligence voor jou kan betekenen.

Bestuurder

Technische staf

Speler

Sponsorcommissie

Beelden van alle teams

Een oplossing voor de hele club.

Een vaste installatie op het door de club gekozen veld. Beelden van alle wedstrijden en trainingen, van alle teams. Week in, week uit. Geen gebruikerslimiet, maar toegankelijk voor zowel coaches, trainers als spelers.

Prestatief én recreatief

Om van te leren en om van te genieten.

Voor de teams en spelers die zichzelf continue verder willen ontwikkelen, maar ook voor de speelster die graag de mooie momenten terugkijkt en deze deelt met de buitenwereld. Met als doel om de club naar een hoger niveau te tillen, maar ook om alle leden unieke content de bieden.  Tevens opent het een deur voor nieuwe sponsoren!

Alles wordt voor u gedaan

Videoanalyse makkelijk te implementeren op de club.

Van de aanleg tot aan het opleiden van de trainers. Wij regelen alles voor de club. Binnen twee weken kan jouw vereniging ook beschikken over een draaiend systeem.

De grootste voordelen

De club is eigenaar van de oplossing

Wedstrijd samenvattingen

Unieke content in de kantine en online: automatische samenvattingen van alle wedstrijden, van alle teams. Week in, week uit.

Beelden zijn van de club

En ook de hardware is van jullie. Wij zorgen dat alle beelden veilig worden opgeslagen. De club bepaalt wie er toegang krijgt.

Inkomsten door sponsoring

Plek voor zes sponsorlogo’s die de club zelf mag invullen, om op deze manier nieuwe inkomsten te genereren.

Vraag een gratis demo op locatie aan

De beste manier om onze videoanalyse oplossing te beoordelen is door de beelden met eigen ogen te bekijken. Wij komen graag bij jouw club langs om je te overtuigen van 360SportsIntelligence.