Ik ben…

Klik hieronder op jouw rol binnen de club en kijk wat 360SportsIntelligence voor jou kan betekenen.

Bestuurder

Technische staf

Speler

Sponsorcommissie

Beelden van alle teams

Een oplossing voor de hele club.

Een vaste installatie op het door de club gekozen veld. Beelden van alle wedstrijden en trainingen, van alle teams. Week in, week uit. Geen gebruikerslimiet, maar toegankelijk voor zowel coaches, trainers als spelers.

Prestatief én recreatief

Om van te leren en om van te genieten.

Voor de teams en spelers die zichzelf continue verder willen ontwikkelen, maar ook voor de speelster die graag de mooie momenten terugkijkt en deze deelt met de buitenwereld. Met als doel om de club naar een hoger niveau te tillen, maar ook om alle leden unieke content de bieden.  Tevens opent het een deur voor nieuwe sponsoren!

Alles wordt voor u gedaan

Videoanalyse makkelijk te implementeren op de club.

Van de aanleg tot aan het opleiden van de trainers. Wij regelen alles voor de club. Binnen vier weken kan jouw vereniging ook beschikken over een draaiend systeem.

De grootste voordelen

De club is eigenaar van de oplossing

Wedstrijd samenvattingen

Unieke content in de kantine en online: automatische samenvattingen van alle wedstrijden, van alle teams. Week in, week uit.

Beelden zijn van de club

En ook de hardware is van jullie. Wij zorgen dat alle beelden veilig worden opgeslagen. De club bepaalt wie er toegang krijgt.

Inkomsten door sponsoring

Plek voor zes sponsorlogo’s die de club zelf mag invullen, om op deze manier nieuwe inkomsten te genereren.

De Instant Replay app

Bekijk tijdens de wedstrijd herhalingen van belangrijke momenten en analyseer deze tijdens de rust met je team!

Automatische zijkantcamera

Met onze door AI getrainde zijkantcamera wordt het spel automatisch gevolgd! Zo heb je geen cameraman nodig om hoogwaardige livestreams uit te zenden naar je fans.

Livestreams regisseren

Schakel tijdens je livestreams tussen de verschillende cameraperspectieven. Met onze ‘control room’ ben jij de baas over de uitzendingen van jouw club!