Ik ben…

Klik hieronder op jouw rol binnen de club en kijk wat 360SportsIntelligence voor jou kan betekenen.

Bestuurder

Technische staf

Speler

Sponsorcommissie

Groots bereik

Unieke content voor sponsoren

De geautomatiseerde samenvattingen in de kantine bieden ruimte voor commerciële uitingen. Geen statische content, maar bewegend beeld van wat de bezoekers bezig houdt: de sport. Een uitgelezen kans voor sponsoren om met hun advertenties de bezoekers van jouw club te bereiken.

Het ultieme clubcadeau

Al vanaf €149,- per maand heeft jouw club videoanalyse.

Met zes sponsorlogo’s die vrij zijn in te vullen in de samenvatting krijgt de clubs de mogelijkheid sponsorgeld binnen te halen. Bij een jaarlijkse sponsorbijdrage van €300 per logo is de investering al terugverdiend en geniet de hele club gratis van videoanalyse. Wij helpen je graag bij het werven van sponsoren!

Gratis demo voor jouw club

Nieuwsgierig? Vraag nu een gratis demo aan bij jou op de 
club.

Zie jij ons systeem als een toevoeging op de huidige sponsor mogelijkheden van jouw club? Wij komen graag langs om een demonstratie te geven en overtuigen je van de toegevoegde waarde van 360SportsIntelligence voor alle leden en de clubkas.

De grootste voordelen

De club is eigenaar van de oplossing

Wedstrijd samenvattingen

Unieke content in de kantine en online: automatische samenvattingen van alle wedstrijden, van alle teams. Week in, week uit.

Beelden zijn van de club

En ook de hardware is van jullie. Wij zorgen dat alle beelden veilig worden opgeslagen. De club bepaalt wie er toegang krijgt.

Inkomsten door sponsoring

Plek voor zes sponsorlogo’s die de club zelf mag invullen, om op deze manier nieuwe inkomsten te genereren.

Kom met ons in contact

Geïnteresseerd in een demo – op afstand via een videocall, of bij jullie op de vereniging ? Of in een vrijblijvende offerte? Of simpelweg in wat meer informatie?

Bel mij!

Mail mij!